hu
 
 
 
 

Üdvözöljük honlapunkon!


Erdély Sándor, jelenlegi tulajdonos által 1996-ban megalapított SAN kft egy dinamikusan fejlődő vállalkozás a következő főbb tevékenységekkel:

  • TECHSAN mezőgazdasági kisgépek gyártása: professzionális kaszálógépek, kapálógépek, vetőberendezések, hótakaritó berendezések és különböző tartozékok

A koncepció, a tervezés és a gyártás összes folyamata a cégünknél történik. Ezen gépek gyártásában mi vagyunk szinte az egyetlen romániai vállalat ahol a termékeinkhez szükséges alkatrészek több mint 90%-a üzemünkben készül. A többi szükséges alkatrészeket hazai és külföldi gyártók és beszállítók által biztosítjuk.

  • Fémmegmunkálás hagyományos és CNC szerszámgépekkel, fémszerkezetek gyártása

Képzett személyzet és jól karbantartott géppark biztosítja különböző acél, színesfém, öntvény, műanyag cserealkatrészek, szerelvények kis- és középsorozatú gyártását.

  • Egyébb termékek és szolgáltatások

Szolgáltatásunk és tevékenységünk köréhez ugyanakkor hozzátartozik különböző mezőgazdasági és ipari berendezések, kisgépek forgalmazása és javítása. Hivatalos HONDA (POWER EQUIPMENTS) szervíz és márkakereskedelem vagyunk.

Termékeink és szervízköri szolgáltatásainkhoz sorolhatóak olyan márkanevek mint: BCS, Bertolini, Benassi mezőgazdasági kisgépek, Kohler, Lombardini és Briggs@Stratton belsőégésű motorok.

 


Termékeink

TECHSAN mezőgazdasági kisgépek Fémmegmunkálás és fémszerkezetek gyártása
 
 
 
 
Elérhet minket:
 

SAN KFT
530192 Csíkszereda, Hargita megye, Románia
Hunyadi János u. 19 szám
tel. / fax: +40266313731
mobil: +40731009410; +40721341498
e-mail: office@techsan.ro